Hyresrätt

Akelius

Akelius är Sveriges största privata hyresvärd med ett stort hyresbestånd i Västerås, Linköping, Malmöregionen, Helsingborg, Göteborgsregionen samt Umeå.

I dessa städer är det ofta svårt att få en lägenhet bland de kommunala bolagen. Hos Akelius Fastigheter är det enklare. Hos Akelius kan du nämligen öppna ett sparkonto hos Akelius Spar, genom att göra det får du automatisk förtursrätt till alla Akelius lägenheter i Sverige. Det vill säga att du går före i bostadskön både på den ort du söker bostad i, men även på alla andra orter Akelius har fastigheter på. Det spelar ingen roll hur länge man varit sparkund.

Istället för att vänta åratal på bostad i den kommunala bostadskön, kan kötiden generellt bli avsevärt kortare för den bostadssökande som öppnar konto hos Akelius.

Fördelen med sparkontot är bland annat att minsta insättning är bara 100 kr. Maximal insättning är 50 000 kr. Räntan på kontot är bland den högsta i Sverige. Genom att öppna ett sparkonto får du förtur till över 30 000 lägenheter i Sverige.

Hemsida: www.akelius.se
Registrera sparkonto direkt på hemsidan och få förtur till Akelius alla lägenheter.

betyg (1K)

+ Sveriges största privata hyresvärd
+ Hög sparränta
+ Lediga lägenheter i flera städer med möjlighet till förtur