Hyresrätt

Bostad Helsingborg - Din framtida lägenhet

Helsingborg är en stad i expansion och med framtidstro, mycket pga närheten till Danmark och den expansiva Ă–resundsregionen. Tvärs över sundet skymtar Helsingör och Danmark bara 20 minuter bort med färjan. Centrala Helsingborg kantas av restauranger och cafĂ©er, och är en av Sveriges finare stadsmiljöer. Många ser Helsingborg som en framtidsstad och hoppas att en eventuell framtida bro eller tunnel till Danmark skall koppla samman staden med kontinenten. För dig som söker hyresrätt i Helsingsborg finns det ingen cental bostadskö, utan det gäller att ta kontakt med varje enskilt fastighetsbolag och anmäla intresse lokalt hos dem. Detta kan du göra nedan:

Akelius
Akelius är en av de största hyresvärdarna i Helsingborg med över 2 000 lägenheter. Du kan få förtur till lediga lägenheter genom att öppna sparkonto hos Akelius, vilket innebär att du får förtur i kön till lediga hyreslägenheter.

Helsingborgshem
Helsingborgshem ägs av Helsingsborgs stad och är den största uthyraren av bostäder i Helsingborg med över 12 000 lägenheter.

BroGripen
Privatägt fastighetsbolag med fokus på bostadsfastigheter i Helsingborg och övriga Skåne.

Garnito
Garnito är ett privat fastighetsbolag som förvaltar hyresrätter i totalt 21 olika fastigheter i Helsingborg. Bolaget inriktar sig mot förvaltning av fastigheter i just Helsingborg.