Hyresrätt

Hyresbostäder i Norrköping

Hyresbostäder i Norrköping AB är ett fastighetsbolag ägt av Norrköping kommun. Norrköping som stad har strax under 100 000 invånare. Med 10 000 lägenheter är därmed Hyresbostäder i Norrköping det utan tvekan största bostadsbolaget i Norrköping. Över var tredje hyresrätt i Norrköping ägs av Hyresbostäder i Norrköping AB. Lediga lägenheter läggs upp direkt på företagets hemsida, och det är också på hemsidan man registrerar sig som bostadssökande och därmed kan börja tillgodoräkna sig köpoäng. För varje dag i bostadskön får man tillgodoräkna sig 1 köpoäng, och sökande med flest köpoäng tilldelas i första hand ansökt ledig lägenhet.
En attraktiv lägenhet i centrala Norrköping kan ligga på flera tusen köpoäng, det är därför viktigt att i god tid registrera sig som bostadssökande om man ämnar bo i centrala Norrköping. Som största fastighetsbolag i Norrköping har bolaget hyresfastigheter i princip i alla bostadsområden i Norrköping.
Hyresbostäder i Norrköping AB har även särskilda lägenhet för senior, så kallade seniorboende. Och via dotterbolaget Studentbo erbjuder man studenter studentbostäder i Norrköping.

Kontaktuppgifter Hyresbostäder i Norrköping:

Hemsida: www.hyresbostader.se
Tel: 011 - 21 16 00
Adress: Hyresbostäder i Norrköping AB, Dalsgatan 14, Box 2330, 600 02 Norrköping
E-mail: info@hyresbostader.seTillbaka till Hyresrätt Norrköping